Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno
Casa Massimo - Esterno

Massimo House

  • ANNO : 2013 - 2014
  • LOCALITÀ : Ostuni (BR)
  • CATEGORIA : Renovations
  • PROGETTO DI : arch. ing. Dario Flore

We have designed a new building adjacent to a volumetrically important pre-existing building tailored to Casa Massimo.

The concept of volumes, the play of primitive volumes.

The use of traditional material applied to a highly contemporary project.

Structurally pushed, reinforced concrete slab left exposed.

The garden.

External lighting integrated into dry stone walls.

ANNO

2013 - 2014

LOCALITÀ

Ostuni (BR)

CATEGORIA

Renovations

PROGETTO DI

arch. ing. Dario Flore

SHARE PROJECT