Casa Francesca
Casa Francesca
Casa Francesca
Casa Francesca
Camera da letto soppalcata - Casa Francesca
Cucina - Casa Francesca
Cucina - Casa Francesca
Cucina - Casa Francesca
Bagno - Casa Francesca
Dettaglio - Casa Francesca
Dettaglio - Casa Francesca
Casa Francesca
Casa Francesca
Casa Francesca
Casa Francesca
Camera da letto soppalcata - Casa Francesca
Cucina - Casa Francesca
Cucina - Casa Francesca
Cucina - Casa Francesca
Bagno - Casa Francesca
Dettaglio - Casa Francesca
Dettaglio - Casa Francesca
Recovery - lighting

Francesca House

  • ANNO : 2017 - 2018
  • LOCALITÀ : Ostuni (BR)
  • CATEGORIA : Renovations
  • PROGETTO DI : arch. ing. Dario Flore

Recovery of an old garage made of stone and tuff. Symmetry, axes and centrality are the masters.

The unique environment of about sixty square meters has been studied in every detail.

The circular steel mezzanine gives additional space to the property and identifies the dining area, and in the back of the kitchen.

A circular staircase leads to the bedroom on the mezzanine and to the walk-in closet behind.

The toilet finds the patchwork of the tiles … The environment has been connected to the upper terrace.

The harmony that has been established between the vault stone, the tuff infill of the arches, the industrial concrete on the floor and the steel of the mezzanine and the fixtures make the apartment really comfortable.

Integrated lighting gives a magical touch.

COME SIAMO INTERVENUTI:

- Progettazione architettonica
- Impianti tecnologici
- Interior design
- Light design
- Arredi su disegno
- Direzione lavori
- Coordinamento della sicurezza

ANNO

2017 - 2018

LOCALITÀ

Ostuni (BR)

CATEGORIA

Renovations

PROGETTO DI

arch. ing. Dario Flore

SHARE PROJECT