Casa Gabriele
Esterno - Casa Gabriele
Piscina - Casa Gabriele
Cucina - Casa Gabriele
Credenza- Casa Gabriele
Camera da letto - Casa Gabriele
Alcova letto- Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Patio - Casa Gabriele
Patio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Esterno - Casa Gabriele
Casa Gabriele
Esterno - Casa Gabriele
Piscina - Casa Gabriele
Cucina - Casa Gabriele
Credenza- Casa Gabriele
Camera da letto - Casa Gabriele
Alcova letto- Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Patio - Casa Gabriele
Patio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Dettaglio - Casa Gabriele
Esterno - Casa Gabriele
Integrated project - lighting - garden project

Gabriele House

  • ANNO : 2018 - 2019
  • LOCALITÀ : Ostuni (BR)
  • CATEGORIA : Renovations
  • PROGETTO DI : arch. ing. Dario Flore

The rurality of Casa Gabriele, synonymous with peace and tranquility, has been sought in the links between the three cone trullo, characteristic of that portion of the Apulian countryside and the new home.

The spaces have been designed on a human scale, recalling the memory of the past.

With the renovation of the trullo we wanted to carefully recover the history of the places.

The theme of recovery is clearly perceptible even in the area being enlarged, built with a stone structure that integrates perfectly with the surrounding landscape.

In fact, the interiors are finished with colored reuse ceramics in order to create unique and identity patchworks.

In fact, the interiors are finished with colored reuse ceramics in order to create unique and identity patchworks.

Art objects and antique furniture add a personal style, but refer to the memory of ancient rural furnishings.

The swimming pool deliberately placed in a secluded position does nothing but enhance the context in which it is located.

The beautiful view, the olive trees and the garden surrounding the house make Gabriele’s house an enchanting place.

ANNO

2018 - 2019

LOCALITÀ

Ostuni (BR)

CATEGORIA

Renovations

PROGETTO DI

arch. ing. Dario Flore

SHARE PROJECT